Access to exclusive access to consolidate a muchilor și dietele de slăbire with member’s digital nostru program.

Access to exclusive access to consolidate a muchilor și dietele de slăbire with member’s digital nostru program.

Apoi am avut un accident care care my-to affect unul dintre nervii din coloana vertebrală. Medicii mi-au spus că s-ar putea să nu mai pot merge și că trebuie să fac ceva rapid, deoarece mușchii piciorului stâng devin din ce în ce mai slabi în fiecare zi. Am decis să nu fiu operat; în schimb, am început să fac niște antrenament cu greutăți amestecate cu exerciții de întindere la domiciliu care m-au ajutat să-mi vindec spatele. Cu toate acestea, am început apoi să mă îngraș.

Întotdeauna mi-a plăcut să mănânc bine, give to them întotdea an ingredient sanătoase, organiza. Aș spune că problemă mea a fost că nu-mi puteam controls pofta de mancare, dimensiuni pentru acestea și nu puteam găsi un echilibru nutrițional. At the end of the day, it is possible to have a multi-faceted rubble with a mouthful of linguri de înghețată prea multe sau ar fi trebuit să more opresc with a Negroni cocktail, give am avut întotdeauna poate a sau două.

Câțiva ani și doi copii mai târziu, am început să călătoresc mult cu familia mea. Munca noastră sau cere. Now am putut găsi ritmul cum să mănânc, cum să mă mișc sau să mă antrenez corect. Am urât ideea de a loses timpul făcând ceva și de a nu înțelege impactul acestuia. Experimentez o abordare constantă diferită, în conformitate cu cursa clasică cu greutăți și CrossFit, combinând cu dietele paleo și keto. Am slăbit, give și toată muscle massă, give în același timp, în timp ce to centul meu de grăsime a rămas același. În plus, am ajuns la o intervenție chirurgicală la genunchi care a so din nou la creșterea în greutate. Indifferent ce am făcut, greutatea mea a urcat încet, până am ajuns la 110 kg (242 de lire sterline).

Totul s-a schimbat în 2019 noiembrie, când m-am alăturat programului Ultimate Performance LiveUp. Mai încercasem multe abordări, așa că pentru mine was important să fac ceva simplu și ușor de aplicat, bazat pe rezultate și studii reale. Program ază LiveUp în această dimineață. În acest moment, mi-am păstrat așteptările scăzute și mi-am făcut sau promisiune că voi face programul și voi vedea unde mă duc.

Am început să-mi număr pasii și să măsoară exact câtă apă beau; Accum vizez 12,500 de pași și 6 litri pe zi. Antrenamental au fost simple exerciții de culturism care se găsesc pe internet, give ordinea exerciții, tempo-ul și momentul potrivit pentru a schimba în timpul transformării au fost cruciale. Am continua să mănânc mesele mele preferate, eram doar mai conștient de când să mănânc. Mănânc mai mulți carbohidrați când m-am antrenat și mai puțin când nu am făcut-o. Antrenamentul meu preferat this a simple deadlift și greu. This distractiv să țineți evidența greutăți și să adăugați mai multe date viitoare și se simte minunat tunci când numerele cresc.

Am fost extrem de motivat în primele trei luni și a fost motivant să văd rezultatele care vin în fiecare săptămână; Lose me în jur or 1 kg (2.2 lire sterline) pe săptămână. Apoi, când a lovit pandemia și blocarea, am fost nemotivat să continui, deoarece sălile de sport erau închise și totul părea fără speranță. Compoziția corpului a fost ultimul lucru în mintea mea, așa că mi-am luat sau să fiu liberă de la program.

În acest timp, LiveUp toictionary antrenament live la domiciliu și sisteme de înregistrare video. Now are foarte motivat și părea o prostie să mă antrenez cu oameni din spatele unui ecran. Apoi, soția mea s-alăturat versiunea pentru femei a programului, deoarece am decis că există altceva de făcut oricum și mai bine pentru a nu menține sănătoși în acest timp nebună. Așadar, pregătirea și pregătirea mâncării păreau mai distractiv, deoarece erau lucruri pe care le puteam face împreună. Nu am putut will meet the echipament deoarece totul a fost închis sau epuizat. Am găsit a vintage kettlebell from mâna to doua pe care nimeni nu și-l dorea, deoarece era prea greu și am primit o bandă de rezistență. The asemenea, am făcut mai multe exerciții de greutate corporală, cum ar fi chinup-uri cu tempo lent. Singura problemă erau pașii; A trebuit să mă plimb în grădină și în spatele casei mele și mi-am luat Kindle-ul, astfel încât să pot citi în timp ce pășesc.

Am lost în total 25 kg (44 de lire sterline) și accumulate cântăresc 85 de kg (187 de lire sterline). Mă simt din nou încrezător, concentrat și puternic. Dorm mai bine și am mai multă energie. Structura m-a ajutat și eu să fiu mai puțin stresată în viața de zi cu zi, iar eu și soția ne-am făcut prieteni prin program. Dacă tocmai începi, aș spune: fii persistent. Nu va exista niciodată ziua, sezonul sau anul potrivit, trebuie doar să încep. Now vă scuzați și țineți cont de obiectiv final.

Philip Ellis Philip Ellis este un scriitor i jurnalist independent de Regatul Unit, care se preocupă de cultura pop, relații și problemă LGBTQ +. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Șoferul de lorry pe distan mae lungi Carlos Soto petrece mai mult de 10 ore în fiecare zi așezat jos, călătorind între 3,000 și 4,000 or a mile pe săptămână – nu tocmai propice unui silent de viață sănătos sau. Așa cum îi spune lui Men’s Health, prioritize the propriei sale stări de bine însemna să găsească orice ocazie pe care le-ar putea pentru a se antrena și a mânca mai bine.

„În calitate de camionistă, to ce face acest lucru mănânci, să dormi și să conduci, și acest ușor să fii nesănătos”, spune el. “Atât de mulți oameni din linia mea de muncă au problem with genunchii, diabetes și au tensiune arterială crescută, pentru că nu v-am văzut și nu mâncați prostii. Corpul tău începe doar să se închidă 90. It is simple to pen this .% adevăă Industry. Există o mul deime de camioane or 30 sau 40 or ani care marrow leaves ca bărbați or 80 or ani când î pi părăsesc camionul, pentru că nu marrow sau aleargă sau nu fac nici o activitate “.

Obțineți access exclusive the antrenamentele to consolidate a mușchilor și the dietele de ardere a grăsimilor with the adulterous programului nostru digital de membru.

Potrivit NIH, 50% dintre camionerii din Statele Unite sunt obezi. Hotărât să-și reducă propriul risc de probleme grave de sănătate, Carlos (care cântărea 250 de kilogram) s-a alăturat clubului de fitness Life Time, astfel încât să poată face exerciții fizice tunaci când nu este pe drum. A fan of multă vreme al culturismului, s-a concentrat pe creșterea forței și a mușchilor, pe lângă loses în greutate.

‘Grăsimea pisses a scăzut mult’, spune el. “A fost important pentru mine să-mi mențin mușchiul în călătoria mea de fitness, totuși. Fac greutăți mai mari decât cardio pentru antrenamental mele, iar mușchiul meu a crescut ca urmare … Am reușit, prin antrenament, său nu Amreușit, prin antrenament, său nu Amreușit Part inferior to spatelui. Stau 10 ore, aa de multe ori îmi subliniez quad-urile principally și exerciții de mașini, cum ar fi deadlifts și squats, pentru a le menține puternic. “

După ce a slăbit 30 de kilogram și și-a înlocuit or part of the fat body with muscle mass, Carlos și-a propose un non-conventional object: să viziteze toate cele 150 de locuri de club Life Time in North America, încadrându- le în programul său de călătorie cu locul de muncă. ‘Uneori this foarte greu, adesea singur timp timp care care îl este în jur de 2 până la 4 dimineața’, spune el. „Uneori îmi voi plans to transfer to viza cluburile Life Time from 24 o’clock. Încerc să ajung la Life Time cu o seară înainte, parchez camionul, dorm în parcare și dimineața după 8 ore de somn, mă trezesc, antrenați-vă, luați micul dejun și ieșiți pe drum îă 10 ore drum. “

From also, to făcut mai multe schimbări serious in nutriția sa, întrerupând mâncarea rapidă care alcătuia or mare part din diet sa și pregătind mesele pentru a lua pe drum cu el. „În acest moment alimentar mele preferate sunt lucruri precum peștele și orezul brun, cartofii dulci”, spune el. “Fără pâine sau paste. Includ a gallon of apă în fiecare zi. Of asmenea, I am or cantitate of gustări sănătoase și supply for care of the țin în truck cu mine.”

Durata de viață

Carlos a constatat că depunerea unui efort concertat pentru a se potrivi exercițiului și or dietă mai sănătoasă în stilul său de viață, în timp ce este îndeplinit până la responsabilitatea a muncii așteptate până în acest moment sau dietă mai sîu încă răspundere a lucrărilor, a dazte mai sănătoase creme, în timp ce îndeplinesc încă responsabilități de muncă, a dat mai sănătoasă, a dat mai bine sănătos, în același timp ca și muscular.

‘Mă simt uimitor în aceste zile’, spune el. “Nivelul meu de energii și puterea după mulți ani sunt total diferite. Sunt mai puternic și mai sănătos, chiar și după atâția ani de condus. Am vrut să șoc stereotipul ca toți șoferii de camioane de le camioere nu le or camioane să fie nu le or camioane să nuie oferii de camioane să un … last, this is privesc în oglindă în fiecare dimineață și să mă simt sănătos și fericit. și fericit. Vreau să joc fotbal cu fiul meu și să fie în formă pentru asta. și productivă. “

Pentru persoanele care sunt noi în domeniul fitnessului, le-a spus că trebuie să o fac pentru tine. Vor să aibă problemă de sănătate. Simți bine cu tine. Întâlnesc mulți șoferi de https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ camioane depressive care. Câștigă acum, sunt mizerabili. Totul poate fii performat cu câteva schimbări în exercițiu rutină și mâncare. “

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Într-a recent video clip from pe YouTube, jucătorul FaZe Nikan a împărtășit povestea din spatele transformării exits recent a corpului: după ce a luptat mult timp cu greutatea sa (inclusive a pierdut 100 de kilograme înainte de a recinâtiga din mașea oș mașea), to slăbit 50 or kilograms în timpul pandemiei coronavirusului, și a reușit să mențină acest lucru numai prin dietă. “Nu m-am antrenat o dată în carantină,” spune el. ‘Joc baschet ici și colo, literal give this doar ceea ce mănânc’.

[product contentProductId = ‘6bb375f4-3cc4-4a71-b2ac-2f311ec82180’ mediaId = ‘c613ba77-65b7-4fcd-a1f8-b57110e62ac1’ align = ‘left’ size = ‘small’] [/ product]

Videoclipul intră în detaliu cu privire la modificarea specifică pe care Nikan le-a făcut stilului său de viață pentru a pierde în greutate. The are amintește că, the începutul carantinei, a făcut or curățare de succes de cinci zile, care a inițiat pierde în greutate și că a eliminat și carbohidrații din dietă.

“Until ce am făcut, am tăiat complet pâinea și orezul și originea fel de carbohidrați de genul acesta”, he explica. Mă face să mă simt foarte leneș, mă obosește cu adevărat și mă fac să dorm, ceea ce este sau nebunie. M-am trezit de când a început carantina la 8 dimineața, la 9 dimineața, înainte, sau când mă aș fi dormit până la 11 sau 12 … Pur și simplu now este pentru mine, now știu ce este, now leagă bine cu corpul meu și mă îngraș din asta, așa că Am decis să o decupez “.

În plus, Nikan a încorporat elemente ale postului intermitent în rutină sa, consumând de obicei doar o masă pe zi într-o anumită fereastră de timp. “Am mâncat literal or masă pe zi în ultimele trei luni,” spune el. „Nu mănânc deloc dimineața și nu mănânc după ora 6 … Voi avea ceva să fie, dă sănătos, precum cupe de salată cu curcan și legume, sau sau salată, sau hummus și legume. Încerc să am cel puțin o proteină pe zi. “

[youtube align = ‘center’ autoplay = ‘0’] https://www.youtube.com/watch?v=UeDID5PP860 [/ youtube]

Nikan adaugă că, deși este mulțumit de progresul său, the nu a terminat încă, iar următorul său pas este cu încredere în care să funcționeze corect, astfel încât să poată deveni mai tonifiat. Sfatul său pentru originates the începutul propriei călătorii this să comes angajeze.

“This is a mental lucru, atât this tot”, spune him. “Trebuie să fii suficient de puternic din punct de vedere psihic pentru a-l împinge tunci când vin accele nopți târzii și angsti să mănânci chipsuri sau să iei sau Coca-Cola, oricare ar fi aceasta, doar nu o face.”

[mediaosvideo align = ‘center’ embedId = ‘46461c7b-a4a5-4f8b-aa9b-86a5cf8ca0b0’ mediaId = ‘3e795709-0bfe-4645-97b2-ad5243d4718c’ size = ‘large’] [/ mediaosvideo] Philip Ellis Philip Ellis este un scriitor i jurnalist independent de Regatul Unit, care se preocupă de cultura pop, relații și problemă LGBTQ +. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

YouTuberul Tom Boyden, care împreună cu colaboratorul său Jujimufu confruntă with nenumărate provocări bizare pentru canalul lor de fitness – cum ar fi luptătorii profesioniști de brațe și jucătorii de rugby, de multe anb lovind în process.

Access to exclusive access to consolidate a muchilor și dietele de slăbire with member’s digital nostru program.

După ce a ajuns la o răscruce personală la începutul pandemici și și-a dat seama că nu era mulțumit de felul în care arata sau simțea corpul său, Tom și-a stabilit un terms limited, rezervând o sesiune la luncheon.